När världens arbetsstyrka fortsätter att flytta bort från kontorsskåp och anamma förmågan att arbeta var som helst, den extra flexibiliteten som gör det möjligt för människor att göra sina jobb på semester med dem.

Och varför inte? Att utforska den pittoreska miljön kan vara precis vad du behöver för att inspirera till kreativitet och produktivitet. Men du måste fortfarande ha en plan som innehåller de verktyg du behöver för att arbeta produktivt medan du är på jobbet.

Vad är en uppgift?

Ett jobb är en semester som inkluderar arbetstid. Det är ett bra sätt att komma ut från kontoret och njuta av en ny miljö samtidigt som du jobbar.

Idén med en jobbsemester är inte helt ny, även om den har fått fäste nyligen. Så varför är det populärt nu?

Detta beror delvis på den utdragna låsningen som har begränsat människor till sina hem, vilket gör att de vill flytta ut och utforska nya platser nu när vissa restriktioner har hävts. Den extra flexibiliteten hos distansarbetemodellen har också bidragit till denna trend, eftersom människor nu kan arbeta var som helst.

Slutligen gör det breda utbudet av interna kommunikations- och samarbetsplattformar det möjligt att ta ditt arbete med dig vart du än går, vilket gör det enklare än någonsin att arbeta produktivt.

Som sagt, bör du överväga att ta jobbet? Eller, med andra ord, vad är fördelarna med ett jobb?

Många människor skäller fortfarande vid tanken på att blanda arbete och lek, eftersom det suddar ut gränserna mellan de två, och det finns förmodligen en viss sanning i det. Ska du spendera så mycket för att åka till den exotiska stranden för att avsluta jobbet? Eller borde semestern störa ditt arbete?

Nu när vi har etablerat några av fördelarna med att göra något, låt oss titta på några av de viktigaste sakerna du kan behöva för att göra det mer produktivt.

1. Evernote

Som vi nämnde ovan, kan utforskandet av en ny miljö få din kreativa juice att flöda, men du vill inte gå miste om någon av dina fantastiska idéer. Du kanske inte alltid kan fortsätta med all din praktiska arsenal, men vi slår vad om att din favorithandhållna enhet kommer att vara inom räckhåll.

Det är där Evernote kommer in. Denna anteckningsapp kan hjälpa dig att göra snabba och enkla anteckningar, samt hålla reda på alla idéer du kommer på när du arbetar. Du kan lägga till text, ljud, PDF-filer och bilder till dina anteckningar, och Evernote synkroniserar dem mellan dina enheter. Du kan enkelt dela anteckningar med andra, vilket gör det till ett utmärkt samarbetsverktyg.

När det är dags för dig att komma åt den informationen kan du lita på att dess starka sökfunktioner hjälper dig att hitta den information du behöver.

2. Google Drive

Planerar du att arbeta med några samarbetsprojekt under ditt arbete? Du behöver ett verktyg som hjälper dig att snabbt komma åt, lagra och dela filer.

Google Drive är en molnbaserad lagrings- och fildelningstjänst som tillhandahålls av Google. Det låter dig lagra filer i molnet, komma åt dem från vilken enhet som helst och dela dem med andra. Du kan också skapa och samarbeta i dokument, kalkylblad och presentationer i realtid.

Dessutom kan det vara praktiskt när du fyller upp telefonens lagringsutrymme med dina semesterfoton och videor.

3. Wi-Fi-karta

Om du inte kan komma online kommer ditt jobbsemesteräventyr att sluta innan det ens har börjat, och chansen är stor att du har valt en destination som du inte är så bekant med.

Wi-Fi Map är en sådan app som kan hjälpa. Den samlar in Wi-Fi-hotspot-information från sina användare och visar den på en karta. På så sätt kan du enkelt hitta hotspots att ansluta till var som helst. Wi-Fi Map har en inbyggd VPN som håller dig säker och säker medan du är ansluten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *