iPhones är bra för många saker, inklusive att skapa högkvalitativa bildspel av dina foton. När du har skapat ett bildspel kan du enkelt dela det direkt från din enhet. Om du undrar hur man skapar bildspel på iPhone finns det många sätt. Oavsett om du vill göra något professionellt eller något roligt att dela med dina vänner så finns det en app för dig.

Om du behöver skapa ett bildspel på din iPhone, kolla in dessa appar och se vilken som fungerar bäst för dig. Med så många alternativ finns det definitivt en som kommer att fungera för dig.

1. Foton

Om du vill skapa ett bildspel på din iPhone kan du kanske göra det just nu utan att ladda ner några andra appar. Det beror på att den inbyggda iPhone Photos-appen har en inbyggd bildspelstillverkare. Det är inte många iPhone-användare som är medvetna om det, men det blir lätt när du lär dig hur man använder det.

Med Foton kan du skapa ett bildspel och ändra tempo, lägga till teman och till och med lägga till musik från ditt musikbibliotek. Om du bara behöver ett enkelt bildspel utan de avancerade funktionerna kan du skapa ditt eget bildspel i appen Foton.

2. iMovie

En annan inbyggd Apple-app, iMovie skapar inte bara videor utan skapar också fantastiska bildspel. iMovie kommer förinstallerat på många iOS-enheter, så det finns en chans att du redan har laddat ner den. Medan Photos är bra om du behöver ett enkelt bildspel, bör du överväga iMovie om du vill satsa på något mer avancerat.

Med iMovie kan du importera dina foton och lägga till extra funktioner som musik, övergångar och texteffekter. iMovie låter dig också lägga till videor, så om du vill lägga till videor i ditt montage kan du det.

Bildspel från iMovie, när de väl är färdiga och exporterade, kan spelas upp på de flesta enheter i en mängd olika format. Du kan ladda ner den i filmformat och spela upp den på TV också. För att redigera ett bildspel, öppna den sparade iMovie-filen för att göra dina redigeringar och spara den sedan i filmformat igen.

3. Google Foton

Många iPhone-användare använder Google Foto eftersom det gör det enklare att säkerhetskopiera dina filer till ditt Google Drive-konto. Även om iCloud är bra, kan du ibland känna att du inte har förlorat några bilder på ditt Google-konto. Du kan också skapa låsta mappar i Google Foto. Att överföra bilder från din iPhone till Google gör det också lättare att ladda ner bilder till din dator.

Google Photos skapar också ett snabbt bildspel med dina importerade foton. Du kan göra detta i appen. När du har skapat ett bildspel kan du sända det till Chromecast eller PC.

Medan Google Photos-appen är ett praktiskt bildspel finns det inga ytterligare funktioner. Du kan till exempel inte lägga till musik eller redigera bilder efter att du har skapat ett bildspel.

Du kan inte ens ändra övergångstiden. Vissa användare har också svårt att hitta den här funktionen, eftersom Google Photos kallar det en “film”, inte ett bildspel. Men om du vill ha ett enkelt bildspel som du kan sända på en enhet som stöds av Chrome, överväg att använda Google Foto.

4. Skapa Vimeo

Vimeo är en populär plattform för videohosting som också har byggt en app för att skapa video- och bildspel. Medan många användare använder det för videor, är bildspelsfunktionen också bra. Om du vill ha något professionellt för arbete eller företag, bör du överväga att använda den här appen.

Vimeo Create har 3 000 mallar för att skapa ditt bildspel, fler än någon annan app. Med Vimeo Create kan du använda dina foton, videor och musik på vilken mall som helst. Sedan kan du redigera tidslängden och övergångarna för att göra den till din egen.

Om du behöver göra ett bildspel men inte har några bilder på dig själv, har Vimeo Create dig täckt. Den här appen innehåller ett bildbibliotek med miljontals bilder med obegränsad åtkomst. Med så många bilder kan du definitivt hitta något här som fungerar för dig.

Om du behöver något professionellt, överväg att använda Vimeo Create, särskilt om du behöver lägga till några stockfoton också.

5. Picagram Video Maker

Picagram Video Maker är en allt-i-ett bildspelstillverkare för din iPhone. Medan andra appar för bildspel har vissa funktioner som andra saknar, verkar det som om Picagram Video Maker har alla funktioner du behöver. Det är ännu mindre komplicerat att använda än andra appar för bildspel.

Med Picagram Video Maker kan du importera dina foton och videor och lägga till dina egna övergångar, tidslängder och musik till ditt bildspel. Sedan kan du lägga till text till dina foton och till och med lägga till högkvalitativa filter för att få dina foton att poppa upp.

Picagram Video Maker integreras med de flesta populära appar för sociala medier för att visa dina bildspel så att du kan dela dem till din profil från själva appen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *